Kaj je Bio-Well?

Bio-Well je revolucionaren, neinvaziven način merjenja človeškega energijskega polja s pomočjo specialne kamere, ki poskenira posameznikove konice prstov, na podlagi česar dobimo stanje celotnega telesa. Rezultati se nato naložijo v računalniški sistem, kjer lahko analiziramo delovanje vsakega dela telesa posebej.

Kako poteka?

Bio-Well pregled traja približno uro in pol. Začnemo ga s 15 minutnim pogovorom s  stranko, v tem času ji razložimo celoten potek in delovanje Bio-Well pregleda, poleg tega poskrbimo, da se stranka pomiri in sprosti, saj je dobro počutje stranke precejšnjega pomena za pregled in njegove rezultate.

S posebno kamero poslikamo blazinice strankinih prstov na obeh rokah, postopek ponovimo trikrat. Primerjava rezultatov vseh treh skeniranj nam poda informacijo o celostnem psiho-fizičnem stanju strankinega telesa.

POMEMBNO je, da stranka pred pregledom ne uživa nobene hrane in pijače, pije lahko le vodo. Na pregled je priporočljivo priti s čim krajšimi nohti in pri ženskah ne v času mesečnega perila.

Postopek Bio-Well pregleda.

Slika prikazuje scan prstne blazinice na levi in desni roki. V postopku Bio-Well pregleda poskeniramo vseh deset prstov.

Kaj pridobim?

S pomočjo Bio-Well pregleda dobite celosten vpogled v dogajanje v vašem telesu, kar vam omogoča, da poskrbite za področja, kjer se pojavlja največ energijskega neravnovesja, torej odstopanja od normale. Rezultati namreč pokažejo tako področja, kjer je poškodba ali bolezen že nastala, kot tudi tista, kjer se nepravilnosti šele razvijajo in ni nujno, da že povzročajo težave. Informacija, ki jo dobite, je tako lahko izredno dragocena.

Z uporabo mogočne tehnologije elektro fotonskega slikanja (EPI-electro-photonic Imaging), znano tudi kot (Gas Discharge Visualization), Bio-Well prikaže stanje stresa in energijsko raven posameznika. Pri slikanju, visoko intenzivno električno polje stimulira emisije fotonov in elektronov na koži in tako ustvari sproščanje plinov, ki jih kamera ujame.

Stranka prejme poročilo o stanju telesa na šestnajstih straneh.

Slika prikazuje graf bioritma. Posameznik dobi informacijo, kakšen je njegov fizičen, čustven in intelektualen cikel.

Slika prikazuje graf energijske uravnoteženosti v telesu. Poudarjene vrstice izpostavljajo področja, kjer prihaja do izrazitega energijskega neravnovesja.

Prikaz energijske rezerve funkcionalnega stanja človeškega telesa.

Prikaz zdravstvenega statusa posameznikovega telesa.

Slika prikazuje analizo stopnje posameznikove energije na določenih področjih. Oseba dobi informacijo o stopnji svoje energije na področju čustvene obremenitve, stresa, življenjske energije in ravnovesja organov.

Slika prikazuje rezultate pregleda glede na meridiane v telesu.

Slika prikazuje postavitev čaker v posameznikovem telesu. Ti energijski centri niso stabilni in se lahko spreminjajo, stabilnost čaker je pokazatelj čustvene uravnoteženosti osebe.

Slika prikazuje posameznikovo energetsko polje, ki je najbolj natančna refleksija fizičnega, čustvenega in duhovnega stanja osebe.

Z Bio-Well kamero torej merimo energijo, ki jo oddaja naše telo. Rezultati nam povedo v kakšni psihično-fizični kondiciji smo. Priporoča se skeniranje na 3-4 mesece, odvisno od stanja stranke, fizične lastnosti pa na 6 mesecev.

Cena

Cena Bio-Well pregleda je 60€.

Naročanje

Tel. Št. 031 499 991

Mail: info@easy-life.si

Obrazec za spletno naročilo

Ni obvezen podatek
Ni obvezen podatek
Ni obvezen podatek

Translate »