Easy life Akademija je odlična priložnost za vse, ki že stopate po svoji podjetniški poti in za vse, ki bi si to želeli. Primerna je za posameznike, ki že ponujate različne wellnes, lepotne, športne ali zdravstvene storitve, pa tudi za tiste, ki bi želeli svojo podjetniško pot komaj začeti in potrebujete pomoč pri izvajanju prve samostojne dejavnosti.

V sklopu Akademije organiziramo izobraževanje o alternativnih pregledih Bio-Well. S pregledom Bio-Well stranki ponudimo celosten vpogled v njeno psiho-fizično stanje, izpostavimo pomanjkljivosti in energijska neravnovesja v njenem telesu in ji ponudimo informacijo, na katera področja svojega življenja mora biti pozorna in za njih še bolje poskrbeti. V okviru te informacije lahko stranki ponudite rešitev v obliki storitve ali produkta, ki ga ponujate v sklopu svoje dejavnosti, če le-te nimate pa v obliki produktov in storitev v sodelovanju z našim podjetjem.

Izobraževanje v sklopu Akademije traja dva dni. Prvi dan vas popeljemo skozi celoten postopek Bio-Well pregleda, razlago delovanja čaker in energij v vašem telesu, naučili se boste rokovati z Bio-Well kamero in interpretirati rezultate. Po uspešno opravljenem usposabljanju boste lahko začeli Bio-Well preglede izvajati samostojno. Drugi del Akademije se bomo ukvarjali s prodajo. V tem delu se boste posvetili predvsem prodajnemu in marketinškemu vidiku, s pomočjo katerega se boste naučili na pravilen način poiskati svoje idealne stranke, predstaviti svoje storitve in vso znanje in teorijo povezati z izkušnjami v praksi.

Če se želite na Akademijo prijaviti ali pa potrebujete samo več informacij, izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

    Translate »