Energijski disk

Energijski disk (sliši tudi na ime Energijska ploščica) je informiran izdelek, s pomočjo katerega si lahko uspešno dvignemo kakovost življenja, izboljšamo zdravje in psihofizično počutje ter vrnemo telo nazaj v naravno ravnovesje. Vsebuje informacije, ki delujejo na vsa najpomembnejša področja našega življenja – zdravje, ljubezen in varnost, doseganje ciljev in poslovni uspeh, spremembe, medsebojne odnose, regeneracijo, ohranjanje mladosti in na mnoge druge.

Opis

Energijski disk (sliši tudi na ime Energijska ploščica) je informiran izdelek, s pomočjo katerega si lahko uspešno dvignemo kakovost življenja, izboljšamo zdravje in psihofizično počutje ter vrnemo telo nazaj v naravno ravnovesje. Vsebuje informacije, ki delujejo na vsa najpomembnejša področja našega življenja – zdravje, ljubezen in varnost, doseganje ciljev in poslovni uspeh, spremembe, medsebojne odnose, regeneracijo, ohranjanje mladosti in na mnoge druge.

Naš energijski disk je izdelan z mnogo ljubezni, znanja ter leti študij, preučevanja in raziskovanja. Je izdelek, pri katerem začutiš toplino in pozitivno energijo že takoj, ko ga prvič primeš v roke. In po hkrati izdelek, ki bi ga moral imeti nekje v svoji bližini vsak posameznik, ki skrbi za osebno rast, dobre odnose z bližnjimi ali si želi uspeha na poslovnem področju.  Mimogrede pa bo disk na povsem naraven način poskrbel še za vaše fizične težave.

Plošča energijskega diska je obdelana z različnimi postopki v večih slojih, od bakra do zlata in ojačana s steklenimi vlakni. Na koncu je še informirana s plazmo. Na disku so oblike spiral in tuljav, vsaka povezana s svojo sekvenco po točno določenih zakonitosti. Za še večji učinek pa je antena na plošči dvostranska. Celotna plošča tako deluje kot resonator, torej sistem, ki povzroča resonančno nihanje.

Dr. fizike Yuri Yatsko pravi: »Vsaka stvar v sebi nosi določeno vibracijo, enako je s človeškim telesom. Zdravi organi in celice vibrirajo z visokimi frekvencami dokler so zdravi, neodvisno od starosti. Zdravje pomeni visoko stopnjo vibracij in pretočnost energetskih tokov. Če želimo zdravi tudi ostati, moramo to visoko stopnjo vibracij in zavesti vseskozi vzdrževati.«

Med drugim je v disk vtisnjena tudi frekvenca Mozartove Sonate za dva klavirja v D-duru. Mozartova glasba dokazano pomirjujoče vpliva na posameznika. Ker vibracije njegove glasbe spremenijo strukturo vode v našem telesu, se ob poslušanju počutimo umirjeno in sproščeno, čemur rečemo tudi Mozartov efekt. Zato se nam je zdelo še toliko bolj pomembno, da informacijo enega izmed najbolj znanih Mozartovih del dodamo v disk. Tako boste sredi razgibanega in hrupnega vzdušja v pisarni deležni istih vibracij kot če bi počivali v ležalniku nekje v samoti planin in poslušali umirjeno in prijetno glasbo.

V vse bolj hektičnem ritmu življenja postajamo akutno razdraženi. Ves čas smo pod pritiskom različnih energij – nakopičenih čustev, stisk, skrbi, misli in dejanj drugih ljudi, nenehnega dogajanja ter osebnih in družbenih sprememb. Z energijskim diskom se lahko spravimo nazaj v ravnovesje in harmonijo in s preprosto spremembo frekvence spremenimo depresijo v notranji mir, jezo v spokojnost in tesnobo v navdušenje.

Energijski disk nosi informacije, ki vplivajo na naslednja psiho-fizična področja:

Solfeggio frekvenca 174 Hz: LJUBEZEN, VARNOST in GOTOVOST
– Spodbuja celice, da delujejo optimalno
– Deluje kot naravni anestetik
– Pomaga lajšati in odpravljati bolečino
Vpliva na vseh 7 čaker.

Solfeggio frekvenca 396 Hz: DOSEGANJE CILJEV
– Osvobaja občutkov krivde in strahu
– Spodbuja sprejemanje realnosti
– Prebuja življenjsko energijo
Vpliva na korenska čakro = 1. čakra.

Solfeggio frekvenca 417 Hz: SPREMEMBA
– Iz podzavestnega uma briše travmatične dogodke in negativna čustva iz preteklosti
– Spodbuja celično aktivnost
– Obnavlja energijo
Vpliva na sakralno čakro = 2. čakra.

Solfeggio frekvenca 528 Hz: ČUDEŽ
– Spodbuja kreativnost, domišljijo, pozornost in intuicijo
– Obnavlja celice na nivoju DNK
– Dviguje nivo energije
– Vpliva na duhovni nivo
Vpliva na solarni pleksus = 3. čakra.

Solfeggio frekvenca 639 Hz: POVEZAVA in SKLADNOST V MEDSEBOJNIH ODNOSIH
– Spodbuja aktivno delovanje celic
– Izboljšuje komunikacijo in razumevanje
– Spodbuja strpnost
– Krepi ljubezen

Vpliva na srčno čakro = 4. čakra.Solfeggio frekvenca 741 Hz: RAVNOVESJE
Razstruplja telo in duha
Spodbuja samoizražanje
Stabilizira
Čakra: Grlena čakra – 5. čakra

Solfeggio frekvenca 852 Hz: ZAVEDANJE
– Spodbuja samozavedanje
– Vzpostavlja duhovni red in mir
Vpliva na tretje oko = 6. čakra.

Solfeggio frekvenca 285 Hz: MLADOST, ENERGIJA in REGENERACIJA
– Pomlajuje
– Dviga nivo energije
– Obnavlja poškodovano tkivo
– Spodbuja celjenje ran, ureznin in opeklin
Vpliva na kronsko čakro = 7. čakra.

Dodana je še frekvenca Schumannove zemeljske resonance, 7.83 Hz, ki vpliva blagodejno na človeka, obstaja v alfa področju možganskih valov in povzroča sproščeno in poglobljeno meditativno stanje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energijski disk”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Translate »