Mag Oxygen

Kategorija:

Opis

Mag Oxygen je ionizator, ki električno polni molekule plina, ki sestavljajo zrak in ga prečiščuje brez uporabe filtrov ali sproščanja kemikalij v ozračje. Naprava nima nobenih zdravstvenih kontraindikacij in ne zahteva nobene predpriprave prostora, v katerega jo imamo namen namestiti. Mag Oxygen zgolj priklopimo in pustimo, da neprekinjeno deluje. Ionizator sprošča v okolje negativne ione, ki nevtralizirajo pozitivne ione, razpršene v ozračju zaradi onesnaževalcev kot so prah, cveti prah, bakterije in plesen. V fiziki se nasprotna pola med seboj privlačita in ko se negativni in pozitivni ion združita, nastane ionizirano ozračje. Zaradi tega procesa postanejo onesnaževalci v zraku težji in padejo na tla. Ionizacija prav tako nevtralizira toksine in jim onemogoča vstop v pljuča, ozračje pa postane čisto, bolj zdravo in brez vonja.

Mag Oxygen tako zagotavlja vrhunsko saniranje ozračja notranjih prostorov in neprekinjeno regeneracijo zraka, zaradi nizke energetske porabe pa ima njegovo delovanje minimalen vpliv na okolje.

 

 PREDNOSTI MAG OXYGENA:

 

  • Zmanjšanje količine bakterij in virusov v zraku

Bakterije in virusi so prisotni v zraku, ki ga dihamo in  na površinah, ki se jih dotikamo. Mag Oxygen dokazano zmanjša količino bakterij in virusov v zraku vse tja do 99%. Učinek je dosežen že 3 ure po tistem, ko vklopimo napravo.

 

  • Zaščita pred alergeni

Največji učinek Mag Oxygena in posledično zvišanje kvalitete življenja bodo občutili posamezniki, ki imajo astmo ali pa težave z alergijami in so preobčutljivi na prah, spore, cvetni prah in živalsko dlako. Ionizator povzroči neprekinjeno absorbacijo zraka v različnih prostorih in ga takoj sterilizira.

 

  • Redukcija vonja

Neprijetne vonjave povzročajo različne kemične spojine, ki hlapijo, celo v zelo majhnih količinah. Naprava s svojim delovanjem te molekule nevtralizira in s tem odpravlja neprijeten vonj.

  • Ustavlja širjenje plesni

Plesen nastaja iz mikroskopsko majhnih glivičnih spor v zraku. Te spore so očem nevidne, a izredno trdožive. Navadno napadejo hrano in oblačila in se še posebej širijo v zaprtih prostorih. Glavni vzroki nastanka plesni so nepravilne navade gretja, nezadostna svetloba in cirkulacija zraka in kopičenje vode. Mag Oxygen z neprestanim dovodom svežega in čistega zraka omeji razvoj vseh vrst plesni, kar vodi v njihovo razgradnjo.

 

  • Zmanjšanje škodljivih emisij

V ozračju je mnogo nevidnih onesnaževalcev, ki so brez vonja. Eden takih je formaldehid, pa tudi organske hlapljive spojine, ki jih najdemo v barvah, izolaciji in čistilnih sredstvih. Mag Oxygen tudi v tem primeru predstavlja optimalno rešitev.

 

  • Minimalna poraba energije

Mag Oxygen zagotavlja izredno nizko porabo energije, zaradi česar je njegova poraba izredno ekonomična.

 

  • Blagodejno vpliva na zdravje

Kombinacija pozitivnih in negativnih ionov v ravno pravšnjem ravnovesju je bistvenega pomena za posameznikovo splošno zdravje. Glavne koristi vključujejo izboljšano dihalno funkcijo, zvišano kvaliteto spanja, lajšanje stresa in glavobolov, dvig razpoloženja in oskrba celotnega telesa s pozitivno energijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mag Oxygen”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Translate »